Hi! Welcome to my site!

I paint on canvas with acrylic and oil paint. I love neon colors and clear, light pastels, and my works tend to be very colorful regardless of the subject. I am inspired by nature, mountains, landscapes, open spaces and the pastel colors of old buildings. Lately I have been thinking a lot about time and its passage, the exhibitionist culture of our time and peoples’ privacy. I pick my subjects from the things that are on my mind and the recurring themes in my life.

I graduated as Bachelor of Arts from Tampere polytechnic in 2005.

 

tyohuone-maalaus-8

Hei, tervetuloa sivuilleni!

Olen sielultani pikkukaupunkilainen, Helsinkiin kotiutunut kuvataiteilija.

Lähtökohtana taiteen tekemiseen on lähes aina väri, jokin ihana yhdistelmä, jolle valitsen muodon. Jos mielessä on tietty aihe, näen sen tunnelmana ja väreinä. Usein unessa maalaan teoksen ja seuraavana päivänä menen työhuoneelle muistelemaan unen maalausta. Tulos on usein jotain siihen viittavaa, jotain uutta ja jotain hämmentävää. Rakastan pastellivärejä, murrettuja jugend-ajan perinnevärejä, kirkkaita neon-värejä ja “seitkytluvun sinappivärejä”.

Inspiroidun luonnosta, avarista maisemista, merestä ja metsästä, visuaalisista draamaelokuvista, vanhojen talojen rapistuneista seinistä ja inspiroivista ihmisistä. Tällä hetkellä työn alla on abstrakti teossarja.